Poznają Państwo sekrety polskich tradycji Bożonarodzeniowych, smaki świątecznego stołu, zapachy chleba z łopaty, pieczonych mięsiw i tradycyjnych ciast! W tych dniach na Gości czekać
Jak co roku przygotowaliśmy dla Państwa ofertę specjalną – kosze wypełnione miodowymi pysznościami. Tworzymy je zgodnie z indywidualnymi preferencjami zamawiającego. Polecamy również miody
W Muzeum Etnograficznym w Krakowie, 9 listopada 2012 r., wręczono po raz pierwszy Nagrodę im. prof. Romana Reinfussa, przyznawaną za działalność na rzecz ochrony i zachowania lokalnej tożsamości
Uroczystą galę zainaugurował minister Stanisław Kalemba, który podkreślił podniosły charakter spotkania i rolę producentów dostarczających na rynek produkty najwyższej jakości. Śmiało można powiedzieć,
Program można obejrzeć na stronie Telewisji Polskiej. Serdecznie zapraszamy! POLSKAWEDŁUG KRETA Warto przypomnieć,że Jarosław Kret jest nie tylko jednym z najbardziej lubianych polskich
-Okazuje się, że ilość pni pszczelich systematycznie spada na terenie powiatu, podobnie jak ilość pasiek. Przyczyn jest wiele. Z jednej strony powodują to choroby
Dzień gospodarza programu był bardzo pracowity, ale również radosny i towarzyski, co dokumentuje nasz reportaż z plany zdjęciowego. Dopisała piękna jesienna pogoda, a lekko już
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Funkcjonalne
Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.