Dwie sztandarowe pozycje, które powinny znaleźć się na każdej półce pszczelarza amatora, pasjonata i zawodowca. Te książki przydatne są również dla osób zaczynających „wielką
Nasze wydawnictwo wydało dwie nowe pozycje literackie. Pierwsza z nich to „Mleczko pszczele i homogenat trutowy”. Autor Wołodymyr Małychin w książce tej porusza dwa
Bartnictwo to najstarszy praktykowany przez Słowian sposób hodowli pszczół w wydrążonych pniach drzew. Bogate, w rośliny miododajne puszcze oraz pokaźne drzewa sprzyjały rozwojowi bartniczego fachu.
Krówki to słodycze, które kojarzą nam się z okresem dzieciństwa. Sięgając po nie, przypominamy sobie beztroski czas młodzieńczych lat. Zasmakuj czegoś nowego… mleczne
Decyzją Zarządu Towarzystwa Produktu Regionalnego Sądecki Miód Spadziowy, Miody Bartne i produkty pszczele uzyskały zgodę na używanie znaku „Produkt Górski”. Wymienione produkty
Dzięki Wam Muzeum Pszczelarstwa zakwalifikowało się do XVII edycji plebiscytu Wielkie Odkrywanie Małopolski. Jak co roku, „Gazeta Krakowska” chce nagrodzić wszystkich tych,
W tym roku 7.08 o godzinie 15:00 będziecie mogli zwiedzić nasz Skansen i Muzeum Pszczelarstwa bezpłatnie. Zapraszamy do zapoznania się harmonogramem i zachęcamy do odwiedzenia nas
Miodobranie nocą II 05.08.2016 godz. 22:00 W tym dniu w nietypowej scenerii w cieniu nocy będziemy zwiedzać muzeum opowiadając o życiu pszczół.Wyjątkową atrakcją będzie wirowanie
Aby zapewnić jak najlepsze wrażenia, korzystamy z technologii, takich jak pliki cookie, do przechowywania i/lub uzyskiwania dostępu do informacji o urządzeniu. Zgoda na te technologie pozwoli nam przetwarzać dane, takie jak zachowanie podczas przeglądania lub unikalne identyfikatory na tej stronie. Brak wyrażenia zgody lub wycofanie zgody może niekorzystnie wpłynąć na niektóre cechy i funkcje.
Funkcjonalne
Zawsze aktywne
Przechowywanie lub dostęp do danych technicznych jest ściśle konieczny do uzasadnionego celu umożliwienia korzystania z konkretnej usługi wyraźnie żądanej przez subskrybenta lub użytkownika, lub wyłącznie w celu przeprowadzenia transmisji komunikatu przez sieć łączności elektronicznej.
Preferencje
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest niezbędny do uzasadnionego celu przechowywania preferencji, o które nie prosi subskrybent lub użytkownik.
Statystyka
Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do celów statystycznych.Przechowywanie techniczne lub dostęp, który jest używany wyłącznie do anonimowych celów statystycznych. Bez wezwania do sądu, dobrowolnego podporządkowania się dostawcy usług internetowych lub dodatkowych zapisów od strony trzeciej, informacje przechowywane lub pobierane wyłącznie w tym celu zwykle nie mogą być wykorzystywane do identyfikacji użytkownika.
Marketing
Przechowywanie lub dostęp techniczny jest wymagany do tworzenia profili użytkowników w celu wysyłania reklam lub śledzenia użytkownika na stronie internetowej lub na kilku stronach internetowych w podobnych celach marketingowych.