Rączka gotuje z naszymi miodami

Dzisiaj przenosimy się na Śląsk wraz ze znanym kucharzem Remigiuszem Rączką. Tym razem kucharz ze śląska przygotowuje potrawy wykorzystując nasz miód. Dodatkowo radzi kiedy wykorzystać miód w kuchni i dlaczego warto go wykorzystywać.

Po tym programie będziecie mogli przygotować:

  • pieczone skrzydełka z marynatą miodową
  • polędwiczki w piwie i miodzie
  • deser dyniowo- korzenny z miodową granolą

Rączka gotuje - Cotygodniowy program kulinarny, w którym znany i lubiany kucharz śląski Remigiusz Rączka prezentuje przepisy na różne dania zarówno popularne śląskie potrawy ale np. w nowych wersjach, jak i mniej znane, czy zapomniane regionalne przysmaki.

Copyright © 1997-2024 Gospodarstwo Pasieczne "Sądecki Bartnik" sp. z o.o. (dawniej Gospodarstwo Pasieczne "Sądecki Bartnik" Janusz Kasztelewicz)
Sądecki Bartnik na