“Kuchnia z Okrasą” w Sądeckim Bartniku

Zapraszamy do obejrzenia wszystkich, którzy chcą poznać tajniki wykonania dwóch niezwykłych dań, jakie znany kucharz przygotowywał w równie niezwykłej scenerii.
Kuchnia z Okrasą - Z sądeckiego miodu

"Tym razem Karol Okrasa odwiedza gospodarstwo pasieczne na Sądecczyźnie w Stróżach koło Grybowa. Gospodarz, Janusz Kasztelewicz, oprowadza widzów po gospodarstwie, a także pokazuje Muzeum Pszczelarstwa, które otworzył w swojej pasiece.
W menu dwa dania: truskawki w miodzie pitnym z suszonymi pomidorami i ciastkiem gryczanym oraz polędwiczki wieprzowe marynowane w miodzie z glazurowanymi owocami." - czytamy w opisie programu zamieszczonym na stronie Telewizji Polskiej

Copyright © 1997-2021 Gospodarstwo Pasieczne "Sądecki Bartnik" sp. z o.o. (dawniej Gospodarstwo Pasieczne "Sądecki Bartnik" Janusz Kasztelewicz)
Sądecki Bartnik na