Chcialem poruszyc temat organizacji wesela u Sadeckiego Bartnika. Byc moze ktos z Was korzystal lub uczestniczyl w weselu i moze napisac kilka zdan. sala weselna Nowy Sącz
Osobiście nie byłam na weselu organizowanym w Bartnej Chacie, ale koleżanka i była naprawdę zadowolona. Największym plusem podobno było smaczne jedzenie i bardzo dobra lokalizacja - można sobie wyjść na zewnątrz i odpocząć
Ja byłam na mniejszym przyjęciu tam zorganizowanym i pierwsze co zauważyłam to miła i kompetentna obsługa - stoły były regularnie sprzątane, a każdego gościa pytano czy czegoś potrzebuje. Poza tym, jeżeli chodzi o jedzenie to było smaczne i wyglądało na wykwintne, porcje całkiem hojne. Podejrzewam, że koszt nie był mały, ale impreza była udana
bardzo miła, mimo że raczej młoda załoga (kelnerzy) to całkiem kompetentna. Zwłaszcza jeden młody chłopak, który stawał metr od organizującego impreze i grzecznie czekał, żeby się o coś zapytać np. o to czy już podawać gorące danie
ulik pisze:Ja również słyszałem, że przyjęcia są bardzo dobrze zorganizowane tylko, że trochę drogo jest...
Co znaczy drogo?? Czy możesz podać koszt za organizację dla jednej osoby? Nie nastaję oczywiście ale sam mam pewne doświadczenia i tanio znaczy "bylejako". Wstyd pisać tutaj o tym ale byłem (na szczęście) na jednym weselu gdzie osobom które poszły się bawić zawijano nie dokończone dania ze stołu a obsługa wynosiła alkohol do skrytek. Doszło do tego że gospodarze zgłupieli (gdzie jest weselna) i o pierwszej w nocy jechali po napitki do monopolowego. Czytałem na forum gazety że u Bartnika jest cool a ludzie piszą że zarobić można dobrze i nauczyć się wiele.
To, że drogo to słyszałem od kuzyna, który organizował tam rodzinną imprezkę - niestety nie wiem, ile zapłacił, ale wiem, że ogólnie był zadowolony. Natomiast nie zgadzam się z opinią, że żeby było dobrze musi być drogo, trzeba po prostu się dobrze zorientować i popytać wokoło, a na pewno trafi się na kogoś kto oferuje dobre usługi w rozsądnej cenie. Pozdrawiam!
no właśnie "rozsądna cena" - a co to w ogóle jest? to jest pojęcie dość względne, bo dla każdego może znaczyć coś innego. Jeżeli chodzi o wynajem lokalu to najlepiej kierować się strategią "word of mouth" czyli polegać na opinii tych, którzy znaja lokal z pierwszej ręki
Czy kotś się orientuje, czy Bartna Chata organizuje w tym roku Andrzejki? Pamietam,. że w poprzeniach latach była tam impreza, więc może wtym roku się załapie